Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Kami amat mengalu-alukan kepada u all semua jika ada minat utk membuat perniagaan secara kecil-kecilan atau besar-besaran seperti berniaga di pasar malam, pasar tani (seperti saya sendiri) atau diekspo-ekspo.

Kami sudi membekalkan brg2 ni utk u all semua. Jgn risau, kerana kesemua pakaian yg kami bekalkan pd u all, tu lah yg kami juga beli dan jual di PASAR TANI.

Kami akan buat "ujikaji" keatas setiap new bundle yg kami ambil utk kepuasan hati kami sebelum bercadang utk membekalkan pd u all pulak.

So, wat pe nak tipu kan..

Xpuas hati lagi, better amik 1 bundle la.. lg mcm2 ada dlm tu.

Ni nak citer sket,

Hehehehe..ckp pasl bundle ni, bukan semua org boleh terima baju bundle ni tau, cuma pada sesiapa yg tau nilaian sesuatu brg tu then dia tau makna sebenar bundle.

Ia bukan sekadar pakaian terpakai je, byk branded items dlm tu, sapa yg xgiler bila KITA MAMPU BELI pakaian branded dgn harga yg murah (mampu beli) like LEVI'S, WRANGLER, TOMMY HILFIGER, CHRISTINE DIOR, CALVIN KLIEN, BABY GAP, OSHKOSH, GUESS, BURBERRY, TIMBERLAND n mcm2 lg la. Bukan mak je yg gerammm, bapak pun tambah geram bila tgk plak pd harga yg sgt2 mampu utk di beli..

Tambahan bila ada juga yg baru kt dlm tu.. cuba u all teliti betul2 pd label kt colar or kt seluar tu, kdg2 tu mcm keras je lg kan, ala..boleh beza.

Anak2 cepat membesar, jd trend bundle kanak2 ni skg dh meluas tersebar.. ramai dh customer kami yg syok shopping baju bundle ni..dia kata kalu beli kt butik spend rm100 lum tentu leh dpt 3lai, tp beli bju bundle boleh beli lebih dr 10 lai..

Yes, that's true!

So pd yg baru nk cuba or takut2 nk cuba, jgn risau la ye, xde de jangkitan apa2 kt pakaian tu. Kilang kat US tu mereka dh buat rawatan khas ke atas kesemua pakaian sebelum di eksport ke luar negara.

So..renung2kan dan selamat berjaya!

**FOR YOUR INFO, PACKING ITEMS DLM GUNI BUNDLE INI TIDAK DIJUAL DI MANA2 BUTIK DI MALAYSIA, COZ IANYA HANYA TUK MARKET OVERSEAS SAHAJA**

tqvm!

CIKAYU/RIZAL
012-666 2030
KiDS BUNDLE

Jom join jadi follower kami..

UOOLLS..
PLEASE CLICK OLDER POSTS TUK LIHAT LEBIH BYK LG CONTOH2 FOTO GUNI BUNDLE YG SY SUPPLY..

Tuesday, June 12, 2012

BORONG BUNDLE BABY N CHILD SECARA KILO-KILO (harga dh include pos)


BORONG KILO-KILO DISINI
(not for fussy buyer, harga dh murah ye)

2KG UTK TIAP 1 BAG - RM50
-GIRL ADA 2 BAG, 3m - 5y (anggaran)
(lebih kurang 30lai, xde jean)

-BOY ADA 2 BAG, 3m - 5yrs (anggaran)
(lebih kurang 30lai, xde jean)

*JEANS MIX BOY N GIRL - RM55 
ADA 2 BAG
Umur : 1-5yrs (anggaran)
(15 lai tuk tiap 1 bag) 

*ADA 1 BAG BERAT 2.5KG FOR GIRL - RM65
(items lebih kurang 40lai, xde jeans)



ANDA YG BERMODAL CIPUT,  BOLEH LA AMIK 4KG DULU..

SO, TUNGGU APA LG..CALLING2 LA.. 012-666 2030

*FOR SABAH/SARAWAK N LABUAN TAMBAH RM10 UTK TIAP 1 BAG. 



CIKAYU/RIZAL
012-6662030
KIDS BUNDLE
13.6.2012

No comments:

Post a Comment