Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Kami amat mengalu-alukan kepada u all semua jika ada minat utk membuat perniagaan secara kecil-kecilan atau besar-besaran seperti berniaga di pasar malam, pasar tani (seperti saya sendiri) atau diekspo-ekspo.

Kami sudi membekalkan brg2 ni utk u all semua. Jgn risau, kerana kesemua pakaian yg kami bekalkan pd u all, tu lah yg kami juga beli dan jual di PASAR TANI.

Kami akan buat "ujikaji" keatas setiap new bundle yg kami ambil utk kepuasan hati kami sebelum bercadang utk membekalkan pd u all pulak.

So, wat pe nak tipu kan..

Xpuas hati lagi, better amik 1 bundle la.. lg mcm2 ada dlm tu.

Ni nak citer sket,

Hehehehe..ckp pasl bundle ni, bukan semua org boleh terima baju bundle ni tau, cuma pada sesiapa yg tau nilaian sesuatu brg tu then dia tau makna sebenar bundle.

Ia bukan sekadar pakaian terpakai je, byk branded items dlm tu, sapa yg xgiler bila KITA MAMPU BELI pakaian branded dgn harga yg murah (mampu beli) like LEVI'S, WRANGLER, TOMMY HILFIGER, CHRISTINE DIOR, CALVIN KLIEN, BABY GAP, OSHKOSH, GUESS, BURBERRY, TIMBERLAND n mcm2 lg la. Bukan mak je yg gerammm, bapak pun tambah geram bila tgk plak pd harga yg sgt2 mampu utk di beli..

Tambahan bila ada juga yg baru kt dlm tu.. cuba u all teliti betul2 pd label kt colar or kt seluar tu, kdg2 tu mcm keras je lg kan, ala..boleh beza.

Anak2 cepat membesar, jd trend bundle kanak2 ni skg dh meluas tersebar.. ramai dh customer kami yg syok shopping baju bundle ni..dia kata kalu beli kt butik spend rm100 lum tentu leh dpt 3lai, tp beli bju bundle boleh beli lebih dr 10 lai..

Yes, that's true!

So pd yg baru nk cuba or takut2 nk cuba, jgn risau la ye, xde de jangkitan apa2 kt pakaian tu. Kilang kat US tu mereka dh buat rawatan khas ke atas kesemua pakaian sebelum di eksport ke luar negara.

So..renung2kan dan selamat berjaya!

**FOR YOUR INFO, PACKING ITEMS DLM GUNI BUNDLE INI TIDAK DIJUAL DI MANA2 BUTIK DI MALAYSIA, COZ IANYA HANYA TUK MARKET OVERSEAS SAHAJA**

tqvm!

CIKAYU/RIZAL
012-666 2030
KiDS BUNDLE

Jom join jadi follower kami..

UOOLLS..
PLEASE CLICK OLDER POSTS TUK LIHAT LEBIH BYK LG CONTOH2 FOTO GUNI BUNDLE YG SY SUPPLY..

Wednesday, July 1, 2015

SENARAI HARGA PROMOSI BUNDLE KANAK-KANAK (HARGA MURAH NIII...)


 ASSALAM N SALAM SEJAHTERA..
(lamanye ai xupdate..sori guys... bz sesgt...)


PENG"ODE"RAN BERJALAN SEPERTI BIASA YE..

KEDAI KIDS BUNDLE (tmn melati) AND BADEK BUNDLE (kedai pakaian dewasa lelaki/wanita - SENTUL BERHAMPIRAN DGN PUSAT UTC SENTUL)
MASIH LG BEROPERASI SETIAP HARI. ALHAMDULILLAH...

OK2 TIME TO PROMOTE BUNDLE KANAK2 PULAK YE...
ALL PICTURES BUNDLES AND PIC CLOTHES NI HANYA CONTOH2 YG TERDPT DIDLM GUNI2 TERSEBUT...


 
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STOCK : 
1) CCR GOLD (AUSTRALIA)
*MIX ITEMS WITH BOYS AND GIRL
*MIX CLOTHES - TSHIRT, JEANS, DRESS, TOPS, JUMPER, ROMPER, SKIRT N ETC..
  
 
QUANTITY ;
ALMOST 430PCS

SIZE : 
Average size frm 3MTH TILL 8 YRS

PRICE :
NOW   : RM 600 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)
DULU : RM 750 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STOCK : 
2) GIRL DRESS (USA)
   

   


QUANTITY ;
ALMOST 250PCS

SIZE : 
3YRS TILL 13/14YRS

PRICE :
NOW   : RM950 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)
DULU : RM1050 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


STOCK : 
3) CHILDREN JEANS (USA)
  
QUANTITY ;
ALMOST 230++PCS

SIZE : 
3 MTHS TILL 13/14YRS

PRICE :
NOW   : RM550 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)
DULU : RM600 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


STOCK : 
4) SOFT TOYS (USA)
  
QUANTITY ;
ALMOST 200PCS

SIZE : 
S/M/L

PRICE :
NOW   : RM250 (INCLUDE DELIVERY/TRANSPORT)


HARGA TERSEBUT HANYA UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA.

SABAH, SWAK, LABUAN - SAYA AKAN MEMBUAT REVERSED CHARGE

  
SO...DAH BERMINAT NAK ORDER...

SILAKAN SMS / CALL DIRECT TUK SEBARANG PENGURUSAN.

CIKAYU / RIZAL -  012 666 2030



THANK YOU!!

CIKAYU /  RIZAL
KIDS BUNDLE @
(TAMAN MELATI)
(SETAPAK JAYA)

8 SEP 2014 













17 comments:

  1. kedai masih beroperasi ke?try call xberjawab....

    ReplyDelete
  2. kedai masih lg beroperasi di Tmn Melati KL

    ReplyDelete
  3. kedai masih lg beroperasi di Tmn Melati KL

    ReplyDelete
  4. 012 666 2030 n 012 6665060
    Jika xdpt call...just drop a message

    ReplyDelete
  5. 012 666 2030 n 012 6665060
    Jika xdpt call...just drop a message

    ReplyDelete
  6. kalau baru yg nak start niaga bundle ( baby bundle ) berapa kilo paling minimum ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh try guni ccr gred b..tgh promosi 45kg rm200 je

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  7. blh wassap di 0126662030
    utk sebarang pertanyaan

    ReplyDelete
  8. As salam..boleh tau harga bale ccr gold?

    ReplyDelete
  9. As salam..boleh tau harga bale ccr gold?

    ReplyDelete